خواص انجبر،خرما و توت در افزایش تمرکز
از انجبر،خرما و توت و اثرات مفید آنها درافزایش تمرکز و خواص بی نظیر آنها غافل نشویم!
یک کارشناس تغذیه می گوید: مصرف انجیر، خرما و توت تمرکز را افزایش داده و از سردردهای ناشی از افت قند خون پیشگیری می کند.
میترا زراتی اظهار داشت: والدین باید به تغذیه دانشآموزان خود اهمیت بدهند به دلیل اینکه بهترین ساعات را در مدرسه میگذرانند و استفاده از یک رژیم غذایی مطلوب در حفظ و کارایی دانشآموزان تأثیر میگذارد.
به نوشته ی یورفان این کارشناس تغذیه اضافه کرد: افت قند خون در میان دانشآموزان بسیار شایع است. خیلی از دانشآموزان فکر میکنند که مصرف شکلات از افت قند خون پیشگیری میکند که این تصور غلطی است. موادی مانند شکلات، تافی، ویفر، بیسکویت، دارای قند ساده هستند که با مصرف آن قند خون ابتدا بسیار بالا رفته و سپس به شدت افت پیدا میکند.
زراتی اضافه کرد: باید به جای مصرف قندهای ساده از مواد غذایی طبیعی شیرین که سرشار از فیبر است استفاده کرد. مواد غذایی مانند انجیر، خرما و توت قند خون را آهسته بالا میبرند. تمرکز دانشآموز را افزایش میدهد و سردردهای ناشی از افت قند خون پیشگیری میکند.
این مطلب را به اشتراک بگذارید
مطالب مرتبط
- تاریخ انتشار : سه شنبه ۸ بهمن ۱۳۹۲| نویسنده : یورفان
سایت سرگرمی و تفریحی تمرکز ,خواص ,دانشآموزان ,غذایی ,مصرف ,افزایش ,پیشگیری میکند ,مواد غذایی ,بیشتر بدانید ,رژیم غذایی ,سردردهای ناشی منبع
درباره این سایت